Nieuws

 • uitverkoop Lingerie Elly

  Uitverkoop wegens verhuis.

  Zaterdag 24 oktober start mijn uitverkoop.

  1 stuk - 30%
  3 stuks - 40%
  5 stuks - 50%

  Geen korting op herfst collectie en stayers.

  Natuurlijk gaat dit alles Coronaproef verlopen, mondmaskers verplicht, handen ontsmetten en we houden voldoende afstand van elkaar.
 • Lingerie Elly Bondgenotenlaan 80

  Graag vertel ik het goede nieuws aan jullie!!

  Na 20 jaar Lingerie Elly op Bondgenotenlaan 82, is de tijd rijp voor vergroting, vernieuwing en focus op beleving. De beschikbaarheid van het naburige pand op Bondgenotenlaan 80 kwam dan ook op het juiste moment. Ik ben dan ook trots om jullie te kunnen aankondigen, dat Lingerie Elly weldra verhuist naar Bondgenotenlaan 80. Jullie gaan me zeker blijven vinden, want de naadloze verhuis is immers maar naar het aanpalende pand. Nu nog enkele maanden stevig doorwerken zodat de inrichting helemaal aangepast wordt aan Lingerie Elly.
 • Shop lokaal

  Winkel veilig, ook op afspraak.

  Buiten mijn openingsuren werk ik ook op afspraak.
  Kom je graag op afspraak winkelen? Dan kan je via volgende link, https://wwc.resengo.com/lingerie_elly-leuven een afspraak maken.
  Heb je nog vragen mail, info@lingerie-elly.be of bel 016/23 81 06.
 • Maie Jo L'Aventure Salvator

  Vanaf maandag 11 mei is de winkel terug open.

  Vanaf maandag 11 mei is de winkel terug open van maandag tot zaterdag open van 10u tot 18u.
  Kom jij graag op een rustig moment, of is de wachtrij te lang kan je een afspraak maken door een mail te sturen naar info@lingerie-elly.be of https://wwc.resengo.com/lingerie_elly-leuven
 • Prima Donna Swim Sahara

  Want de perfecte service blijft mijn hoofdingrediënt.

  Met passie voor uw lingerie en de wens om u blij te maken, ga ik iedere dag opnieuw aan de slag. Het uiterlijk en het figuur maakt voor mij geen verschil, ik ben pas tevreden als ik voor mijn klanten het verschil heb kunnen maken.
  Volg mij op Facebook of Instagram, hier post ik dagelijks nieuwe artikels.
 • Marie Jo L'Aventure Yohij wit

  Wit is een frisse tijdloze tint!

  Een lichte, zomerse T-shirtbh met strakke ruitjes op de mousse cups. De uitgekiende details, zoals het lintje en knoopje op de schouderbandjes maken dit mooie, uitgepuurde ontwerp af.